top of page

Pluswerking

Beste jongere,

Beste ouders,

Vanaf september hebben we elke eerste zondag van de maand de gemeenschapszondag in onze welbeminde parochie De Verrezen Heer. 

 

Onze droom is dat jullie kinderen (12+) - "de jongeren" - helemaal hun plaatsje hebben op deze zondag en datgene krijgen wat ze zelf nodig en/of aangenaam vinden (in de mate van het mogelijke :-)). 

 

Eerder dan zelf proberen te raden wat dat is, willen we hen zelf laten dromen en aan het woord laten zodat deze dag op hen is afgestemd. Daartoe willen we graag met hen in gesprek gaan de komende weken om op zondag 4 september 2022 van start te kunnen gaan. In de tussentijd maar ook aanvullend, willen we hen graag uitnodigen om onderstaand google formulier in te vullen voor 7 augustus zodat we de tijd hebben om iets kwalitatiefs in elkaar te steken.

 

Alvorens dit formulier naar de jongeren te sturen, willen we evenwel graag van jullie weten of jullie als ouders achter dit concept en de voorgestelde werkwijze staan (bekijk hiervoor zeker het google formulier: Pluswerking DVH). We vinden het namelijk belangrijk om jullie vertrouwen te hebben. We staan dan ook open voor elke vraag of bedenking - mondeling of schriftelijk. Jullie mogen natuurlijk ook dromen en/of concrete suggesties doorgeven. :-) Indien het antwoord eerder positief is, bezorgen jullie ons dan ook hun e-mailadres zodat wij hen het formulier kunnen bezorgen?

 

Aarzel ook niet om deze mail naar andere ouders van jongeren (12+) te sturen - iedereen is van harte welkom!!!

 

Wij wensen jullie een deugddoende en inspirerende zomer! 

 

Hartelijke groet, 

Eline Hoogmartens en Koen Thomeer

shutterstock_1470517580.jpg
bottom of page